Utbyten och Returer

Rightpromises Hardware Design Lda (nedan kallat ClevoCenter) erbjuder den bästa upplevelsen till sina konsumenter. Detta sträcker sig till politiskt stöd, där det är ett försök att möta alla eventuella kundens behov. När du köper ett objekt i vår webbshop, konsumenten har ett Nöjdhetsgaranti, som gör det möjligt för honom att Returera eller byta en vara inom de första 14 dagarna (med undantag som beskrivs nedan) under förutsättning förutsättningar för detta ändamål är uppfyllda.

Innan du köper en produkt, observera att när det gäller uppsägning av avtal (Returer), den portugisiska lagen fastställer skillnader mellan ett köp på avstånd (uppkopplad och tas emot av bärare) av ett inköp som görs/upp direkt i ett fysiskt utrymme (Lagra).

UPPSÄGNING AV AVTALET (RETURERAR) - AVSTÅNDET BESTÄLLA (UPPKOPPLAD HANDLA)

För uppkopplad köp (uppkopplad och tas emot av bärare), den portugisiska lagen fastställer för konsumenten en tidsperiod av 14 dagar (allmänt känd som betänketiden) efter att ha tagit fysisk besittning av varorna, då han/hon kan Returera varorna utan måste ange en anledning. Vid fri uppsägning av avtalet, returfraktkostnaderna är på klienten som anges på någon. 2 av artikeln 13 lagdekret nº 24/2014, daterad från februari 14.

UPPSÄGNING AV AVTALET (AVKASTNING) - INKÖP SOM GÖRS DIREKT I BUTIK

För köp gjorda direkt i butikerna, i motsats till vad som händer på avståndet shopping, Portugal lagen inte fastställa en skyldighet för säljande företaget (i detta fall ClevoCenter) att acceptera uppsägning av avtalet (Retur) om objektet är i överensstämmelse ( utan tecken på användning och förpackningar i de exakta villkoren för leverans av varan).
I dessa fall, även om den portugisiska lagen inte ålägger säljaren att acceptera returen av varor som köps av konsumenten, ClevoCenter genom artighet med sina kunder, kan efter analys acceptera avkastning inom de första 14 dagarna efter inköp, men återbetalning kan endast ske via kreditnota. Denna kreditnota kan helt eller delvis diskon på nya inköp på ClevoCenter fysisk butik. Kreditnotan gäller i 1 år.

Obs: för plockning av Beställa i kommersiella lokaler till följd av reserver eller inköp som tidigare gjorts av konsument genom Uppkopplad Store, den lagstiftning som reglerar köp gjorda direkt i kommersiella lokaler kommer att tillämpas, oräknat, på detta sätt, som en köp som gjorts efter avstånd.

1. RETURER/UTBYTEN BETINGELSER ACCEPTANS

Även returer/utbyte accepteras i de första 14 dagarna i avstånds inköp av konsumentfrågor (enligt ovan), återvände varor accepteras endast om de strikt uppfyller följande villkor:

1.1. Det gångna tillbaka objektet måste vara i originalförpackningen, intakt och utan mark/använda skador.
1.2. Du kommer att behöva gå objektet tillsammans med handböcker, tillbehör och deras förpackningar opåverkad.
1.3. Köpes faktura för den posten måste skickas tillsammans med själva objektet.

I händelse av brott mot någon av dessa punkter, kommer vi inte att kunna acceptera returen (och därmed återbetalning) eller utbyte.

2. POSTER SOM INTE ACCEPTERAS FÖR RETURER/UTBYTEN

Med undantag för tekniska anomalier, det finns artiklar som till sin natur inte kan accepteras för returer/utbyte.

2.1. Vi accepterar inte utbyte eller returer av anpassade varor eller frukt av viss ordning gjord speciellt för kunden.
2.2. Inga utbyten eller avkastning någon typ av programvara accepteras.

3. ÅTERBETALNING METOD RETURER

Om du vill att återbetalningen kommer samma ske genom samma sätt av den ursprungliga betalningen, om inte parterna acceptera varandra ett annat alternativ. ClevoCenter ersätter det belopp som betalats för varan inom 30 dagar efter teknisk kontroll av tillståndet av produkten och kontrollen av efterlevnaden av de villkor som beskrivs ovan (se punkt 1).

4. STARTA RETUR/UTBYTESPROCESSEN

För att påbörja retur/utbytesprocessen helt enkelt kontakta någon av de ClevoCenter butiker med objektet och fakturan, eller om du inte har denna möjlighet måste du öppna ett supportärende i reserverat område i ClevoCenter uppkoppladbutik. Därefter måste du skicka objektet via bärare till ClevoCenter.