VÄLKOMMEN TILL
CLEVOCENTER

CLEVOCENTER är ett nationellt registrerat varumärke som används som tillverkare av CLEVO-utrustning "barebones". Vi är ett team av IT-proffs med över 25 års erfarenhet på den iberiska marknaden.

VEM ÄR VI

CLEVOCENTER består av ett team av kvalificerade tekniker som är ansvariga för att förbereda bärbara datorer och kvaliteten på helt manuella operationer med hjälp av de mest avancerade teknologierna och verktygen på marknaden.

CDPN - CENTRO DE PRODUÇÃO NORTE

CDPN är centrum för CLEVOCENTERS teknologi- och logistikverksamhet. Från bärbar dator till komponenttestning och testning, till utveckling av produktionsteknik. På Product Development Center är våra tekniker dedikerade till vår erfarenhet och know-how för att säkerställa utmärkta produkter och enastående prestanda.

NOGGRANN FÖRBEREDELSE

Förberedelsen av vår anteckningsbok respekterar noggranna förberedelser och noggrant komponentval. Vårt team förstår tekniken för att bygga ett elitsystem, och den färdiga produkten är en bärbar dator med extrem prestanda som kan ge bästa prestanda i alla situationer.

CDPN - CENTRO DE PRODUÇÃO NORTE

Rua 14 Outubro, 1013
4430-053 V.N. Gaia
Porto - Portugal

Telefon: +351 223163977

SOCIALT OCH ADMINISTRATIVT HUVUDKONTOR

Edifício José Malhoa
Avenida José Malhoa, nº2 Tardoz 1.1
1070-325 Lisboa
Endast för korrespondens.
Ingen allmän närvaro

ENASTÅENDE PRODUKT

CLEVOCENTER väljer noggrant tillverkaren för att garantera slutprodukten med bästa kvalitet / prestanda / prisförhållande på marknaden.

FÖRDELAR MED CLEVOCENTER

Andra företag kommer att erbjuda högpresterande bärbara datorer, men för att ge bästa upplevelse och högsta prestanda, behöver du få mest detaljerad förståelse, forskning, utveckling, testning och förbättring.
  • Kostnadsfria och livstidslönekostnader för hårdvaruuppgraderingar
  • Lifetime gratis telefon / online support
  • Gratis pick-and-return (Iberiska halvön)
  • Desktop CPU-torkning och förpackning avkylare
  • Hög tillgänglighet för lager

NAMN PÅ BANKEN

En av huvudpunkterna för att välja ett företag att handla på är utan tvekan finansiell styrka.